Dom weselny Salwin - Opinie Wola Mystkowska (koło Wyszkowa)
Napisano 03 październik 2010 - 02:50
Kontakt
Stanisław Salwin - Dom Weselny "Salwin"
Adres:
07-206 Wola Mystkowska 72A
info@tartak-salwin.pl
Faks: 29 596 20 00
Telefon komórkowy: 608 366 756; 509 763 900
Informacje:
E-mail: domweselnysalwin@onet.pl
Kontakt ze strony internetowej
Napisano 04 październik 2010 - 02:08
Napisano 01 grudzień 2010 - 05:12
Jednak jeśli już ktoś się zdycyduje nie polecam podpisywania umowy z żoną właściciela. Bardzo ciężko się rozmawia, trudno cokolwiek wynegocjować, ustalić. Zwyczajnie brak odpowiedniego podejścia klienta i do biznesu. Zupełnie inaczej jeśli chodzi o Pana Salwina wraz z córkami, którzy robią bardzo dobre wrażenie. Bardzo przyjemnie i konkretnie się rozmawia oraz ustala szczegóły. Znają się na tym co robią, w przeciwieństwie do tej Pani, która psuje ten wizerunek.
Po za tym co wzbudza wątpliwości to kserowana umowa dla klientów, pomimo zapisu, iż "umowę sporządzono w dwóch jednobrzmiących egzemplarzach", tak na prawdę klient wychodzi z niczym.
Po za tym chyba same plusy:-)
pozdrawiam
Napisano 19 styczeń 2011 - 05:52
Od kliku zespołów usłyszałam że to zły pomysł, że akustyka jest bardzo zła, że sala jest tak duża, że goście w niej "giną".
Troche mnie to martwi.
Będę wdzięczna za rzetelne opinie:)
Napisano 20 styczeń 2011 - 03:06
Osobiście nie byłam nigdy tam gościem, aczkolwiek byłam tam gdy decydowałam się na salę na własny ślub. Był to sam początek ich organizowania wesel, jak zapytałam się córki ile będzie kosztowało za 1,5 roku to powiedziała mi, że około 190zł. Więc już zrezygnowałam, myśleli, że będą mieli och ach ech i krzyczeli ceny kosmos.... potem z czasem to wszystko się unormowało do normalnych cen na naszym wyszkowskim rynku...
Przejdę do sedna...
Pracuję z koleżanką, która świadkowała swojej rodzonej siostrze na weselu właśnie w tym lokalu i jest po prostu przerażona. Myślę, że nie miała by podstaw aby nas (koleżanki z pracy oszukiwać - bo po co) oszukiwać. Opowiedziała, ze to co się działo na weselu jej siostry to jakaś parodia. Właściciel zbierał od każdego samochodu po 5 zł...Ona doświadczyła to na własnej skórze... Więc osobiście nie poleca i jest rozczarowana.
Co do wystroju - jest pięknie, ale dwie sale o takim metrażu co jest minus tego wszystkiego. Co do słabej akustyki to akurat prawda - bo także to słyszałam. Nawet jak jest 200 osób (tak było w przypadku wesela u mojej koleżanki) wydaje się, że jest tak pusto !!! Więc nie chciałabym widzieć jak jest źle jak byłoby 150 osób.
Ja osobiście zdecydowałam się na SONATĘ w Rząśniku i bardzo ją polecam, a właściciel to konkretny facet.
Pozdrawiam.
Napisano 24 styczeń 2011 - 03:07
Powyższa opinia jednak nie jest rzetelna, bo wesela poniżej 200 osób organizowane są na jednej sali, a to inna sytuacja i nie sądze zeby na jednej sali było wrażenie pustki, raczej wątpliwe.
O płatny parking osobiście pytałam właściciela, i kategorycznie zaprzeczył, żeby parking był płatny. Nie ma o tym też słowa w umowie.
Napisano 24 styczeń 2011 - 03:34
Napisano 09 luty 2011 - 02:03
My oglądaliśmy sale, strasznie nam się podoba i zdecydowaliśmy się aby nasze wesele odbyło się w tak pięknym miejscu
Napisano 07 marzec 2011 - 01:24
Ja regularnie od powstania Domu weselnego Salwin sie w nim bawię i sama w tym roku równiez mam tam wesele. Bawiłam sie pare razy na 1 sali i pare razy na 2 salach . To nie prawda, że akustyka jest zła. Właściciel wcale nie chce pieniędzy za parking. Ludzie ze złości bzdury opowiadają. Ostatni raz byłam na weselu w Salwinie w październiku i było super. Jesli chodzi o zabawe na dwóch salach to powiem tak,sama też będę miala na nich swoje wesele i bardzo z tego powodu się cieszę. Byłam na weselu gdzie było 180 osób i bawilismy sie właśnie na dwóch salach .Nie wyobrażam sobie, żeby to się odbyło na jednej. Wcale nie jest tak, że sala taneczna jest pusta jak 180 czy 200 osób wyjdzie, jest wtedy akurat. Także nie radze słuchać plotek i się martwić. Ja sprawdziłam na własnej skórze i teraz wogule się nie martwie. Pozdrawiam serdecznie!
Napisano 16 czerwiec 2011 - 12:28
11 czerwca odbyło się wesele mojego syna w sali Salwin i powiem Wam szczerze,że naprawdę nie należy wierzyć we wszystko co ludzie piszą.
Po przeczytaniu opinii miałam mieszane uczucia,ale naprawdę było super. Począwszy od ustalenia menu z kucharzem, który jest bardzo sympatycznym młodym człowiekiem ,znającym się na swojej pracy jak mało kto , bardzo pomocnym przy wyborze dań gorących jak i przystawek. No i oczywiście pysznie gotującym. Moje uznanie Panie kucharzu!
Goście zachwyceni byli malowniczym miejscem oraz wystrojem całego domu.Obsługa na sali była bardzo sympatyczna wyśmienicie dająca sobie radę przy obsłudze gości.Nie wiem dlaczego napisano, że Pani Salwin jest osobą nieprzyjemną,nam się z nią rozmawiało bardzo miło i przyjemnie.Nie doliczono nam za żadne stłuczone naczynia(być może ich nie było)i oczywiście nie kazano płacić za parking.Na wiejskim stole bardzo smaczne swojskie wyroby.Na naszym weselu było wiele par,które bardzo by chciały zorganizować swoje wesela właśnie w tej sali.
Na termin w tej sali czekaliśmy półtora roku i było warto.Bardzo polecam,jest to miejsce na wesele marzeń.
Napisano 31 sierpień 2011 - 02:40
I ja zawitałam do Sali Salwin jako gość weselny i powiem szczerze że mam mieszane uczucia. Niby wszystko ok, obsługa w porzadku, jedzenie może być, ale wesele dobywało sie na dwóch salach i niestety goscie troche byli rozproszeni po całym obiekcie i w efekcie na sali tanecznej było wrażenie pustki.
Poza tym na sali jadalnej było słabo słychać to co dzieje sie na sali tanecznej i przegapiliśmy częśc atrakcji weselnych, bo po prostu nie wiedzilelismy że na sali tanecznej akurat coś się dzieje. Mogę pochwalić za to stół wiejski.
Rozmawiałam też z włascicielami pod kątem zarezerwowania sali na moje wesele. ale zrobili na mnie złe wrażenie.Chyba głównie to mnie zniechęciło.
Napisano 21 wrzesień 2011 - 02:10
Opcje tematu: