Dom weselny Salwin - Opinie Wola Mystkowska (koło Wyszkowa)
Napisano 18 czerwiec 2010 - 11:48
Proszę o Wasze relacje, opinie o tej sali weselnej.
Będę bardzo wdzięczna.
Napisano 22 czerwiec 2010 - 06:24
Napisano 22 czerwiec 2010 - 07:46
Napisano 22 czerwiec 2010 - 10:20
Napisano 14 lipiec 2010 - 07:01
pozdrawiam
Napisano 14 lipiec 2010 - 07:22
Napisano 14 lipiec 2010 - 10:05
Witamy właścicieli sali Salwin na forum ŚlubneABC i na przyszłość prosimy darować sobie kryptoreklamy.
-------
Wracając jednak do tematu to znajomy z branży grał tam ostatnio wesele i również tym plotkom zaprzecza. Twierdzi, że obsługa bardzo się stara i wręcz biega jak poparzona (co dla klientów jest na pewno na plus). Jedzenie też sobie chwalił, więc jestem trochę spokojniejszy... Więcej już sprawdzonych opinii napiszemy z Dominiką za rok jak przetestujemy sami:).
Napisano 21 lipiec 2010 - 02:45
Przestraszona takimi opiniami postanowiłam to sama sprawdzić. Kilka tygodni temu wybrałam się pod salę i obserwowałam jak wygląda przyjęcie weselne. Nie zauważyłam żadnych nieporozumień związanych z parkingiem a sala była bardzo ładnie przystrojona. Co prawda do środka nie wchodziłam ale na tyle ile udało mi się podejrzeć wydaje mi się, że te plotki są wyssane z palca i jak zawsze ludzie trochę z zazdrości trochę z zawiści oczerniają tym, którzy stworzą coś fajnego.
Szkoda Artur, że tak późno masz to wesele, chętnie Twoją relację przeczytałabym wcześniej.
Napisano 24 lipiec 2010 - 01:36
Ot takie zboczenie zawodowe;)
Napisano 15 sierpień 2010 - 07:07
Napisano 15 sierpień 2010 - 10:56
Napisano 16 sierpień 2010 - 09:26
Napisano 27 sierpień 2010 - 12:31
Napisano 27 sierpień 2010 - 08:42
Napisano 31 sierpień 2010 - 09:21
Czy ktoś może wie, jak wyglądają tam przyjęcia od strony gastronomii?
Sala prezentuje się bardzo ładnie, niestety nie byłam tam jeszcze jako gość i nie wiem czego się spodziewać.
Napisano 31 sierpień 2010 - 12:59
Napisano 02 wrzesień 2010 - 04:06
Jak układa sie współpraca z państwem Salwin?
Napisano 10 wrzesień 2010 - 09:45
Ja w maju tego roku z mężem mieliśmy wesele na ponad 200 osób oczywiście w Salwinie. Nasłuchałam się plotek o złym jedzeniu, o płatnym prakingu o podwyżkach itp.
Ale muszę przyznać że tak jak maja napisane na stronie to było wesele moich marzeń! Chyba nawet sie tego nie spodziewałam choć to nie wyłącznie ich zasługa bo i zespołu i gości którzy się świetnie bawili. Jedzenie było bardzo dobre wszystkim smakowoało bo i ładnie udekorowane, choć troche kelnerki niedawały sobie rady (nie nadążały)bo były ze dwie nowe. Stołem wiejskim byli wszyscy zachwyceni bo naprawdę jest nie porównywalny z tymi w okolicy. A co do opłaty nie powiem było wszystko jak w umowie choć nawet końcówki nie opuściła pani Salwinowa. No i niestety miłego wrażenia ta kobieta nie robi jak dla mnie troche psuje sama wizerunek tego domu weselnego bo już spotkałam sie z podobna opinia. Ale co tu dużo można wymagać. Jak dla mnie świetne są ich córka z nimi nie było żadnych problemów i super zorganizowane, chyba lepiej dałyby sobie rade:) Tak nie oszukując najlepszy dom weselny w okolicy!
Napisano 10 wrzesień 2010 - 09:48
Opcje tematu: