Forum Ślubne ABC - Ślub i wesele: Dom weselny Salwin - Opinie - Forum Ślubne ABC - Ślub i wesele

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
  • Chąc odpowiedzieć w temacie musisz się zarejestrować / zalogować

Dom weselny Salwin - Opinie Wola Mystkowska (koło Wyszkowa)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Dominika 

• Pani moderator
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Moderator
  • Postów 40
  • Rejestracja 18-czerwiec 10

Napisano 18 czerwiec 2010 - 11:48

Czy ktoś z Was był na przyjęciu weselnym w tej sali? My zdecydowaliśmy się na nią ponieważ nam się podobała. Poza tym mój brat był tam na balu sylwestrowym i chwalił jedzenie. Niestety coraz częściej słyszę różne dziwne plotki na temat tej sali i nie ukrywam, że zaczyna mnie to niepokoić. Nawet pofatygowałam się na salę w zeszłą sobotę (ludzie gadali, że nie ma tam wcale wesel) zobaczyć z boku jak to wszystko wygląda i ja niczego "podejrzanego" nie zauważyłam. Wszystko na pierwszy rzut oka wyglądało ok.

Proszę o Wasze relacje, opinie o tej sali weselnej.
Będę bardzo wdzięczna.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Jola 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa PM1
  • Postów 4
  • Rejestracja 22-czerwiec 10

Napisano 22 czerwiec 2010 - 06:24

Ja też tam planuję wesele. Czy nikt nie może napisać żadnej opinii na temat tej sali?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Justyś 

• Ekspert weselny
  • Wyświetl galerię
  • Grupa PM2
  • Postów 235
  • Rejestracja 19-czerwiec 10

Napisano 22 czerwiec 2010 - 07:46

Ja niestety nie znam tej sali i nigdy na niej się nie bawiłam. Dominika a kto takie info rozpuszcza? macie może adres strony www?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Dominika 

• Pani moderator
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Moderator
  • Postów 40

Napisano 22 czerwiec 2010 - 10:20

Że tak to określę "chodzą plotki po naszym małym miasteczku" i każda z nich jest inna. Podobno ciężko dogadać się z właścicielami, najlepiej się kontaktować z właścicielem a nie jego żoną, z nim wszystko ustalać a będzie dobrze.Miejmy nadzieję, że napisze tu ktoś kto był lub miał wesele w tej właśnie sali .
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   laurencja 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 1
  • Rejestracja 14-lipiec 10

Napisano 14 lipiec 2010 - 07:01

dziewczyny - ja w domu weslnym "salwin" bawiłam się dwukrotnie i jestem pod wielkim wrażeniem całego lakalu, tzn. mam tu na myśli pyszne jesdzenie, (które jest bardzo ładnie dekorowane a w innych salach w okolicy tego nie ma) i jest naprawdę smaczne. przyjęcia na których byłam według mnie były dobrze i pofesjonalnie zorganizowane. a co do właścicieli to nie znam ich osobiście ale słyszałam wręcz odwrotne opinie, że są to bardzo otwarci i elastyczni ludzie. a tak apropo to już któryś raz czytałam w lokalnej wyszkowskiej gazecie podziękowania za zorganizowane przyjęcia od młodych i ich rodziców. więc nie słuchajcie tych plotek wyssanych z palca bo przypuszczam, że najbardziej plotkują ci którzy w ogóle tam nie byli!
pozdrawiam
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   karolina 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 1
  • Rejestracja 14-lipiec 10

Napisano 14 lipiec 2010 - 07:22

podzielam twoją opinie na temat tej sali. też miałam okazję tam bawić się i nie mam żadnych zastrzeżeń!
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Artur 

• Tuż przed weselem
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 208

Napisano 14 lipiec 2010 - 10:05

Hehe wszystko byłoby fajnie, gdyby Laurencja i Karolina nie pisały z tego samego IP i nie było to IP naszego lokalnego Fuza Adama Rojka. Mam nadzieję, że nie jest zaadresowany na Wólkę Folwark:).

Witamy właścicieli sali Salwin na forum ŚlubneABC i na przyszłość prosimy darować sobie kryptoreklamy.

-------
Wracając jednak do tematu to znajomy z branży grał tam ostatnio wesele i również tym plotkom zaprzecza. Twierdzi, że obsługa bardzo się stara i wręcz biega jak poparzona (co dla klientów jest na pewno na plus). Jedzenie też sobie chwalił, więc jestem trochę spokojniejszy... Więcej już sprawdzonych opinii napiszemy z Dominiką za rok jak przetestujemy sami:).
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Jovi 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 5
  • Rejestracja 21-lipiec 10

Napisano 21 lipiec 2010 - 02:45

Ja też planuję zorganizować przyjęcie weselne w tej sali i też dotarły do mnie bardzo dziwne informacje. Słyszałam np., że właściciel sali żąda dodatkowej opłaty za parking od gości weselnych o czym nie ma nawet słowa w umowie.

Przestraszona takimi opiniami postanowiłam to sama sprawdzić. Kilka tygodni temu wybrałam się pod salę i obserwowałam jak wygląda przyjęcie weselne. Nie zauważyłam żadnych nieporozumień związanych z parkingiem a sala była bardzo ładnie przystrojona. Co prawda do środka nie wchodziłam ale na tyle ile udało mi się podejrzeć wydaje mi się, że te plotki są wyssane z palca i jak zawsze ludzie trochę z zazdrości trochę z zawiści oczerniają tym, którzy stworzą coś fajnego.

Szkoda Artur, że tak późno masz to wesele, chętnie Twoją relację przeczytałabym wcześniej.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   gosik82 

• Przygotowania trwają
  • PipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa PM2
  • Postów 47
  • Rejestracja 28-czerwiec 10

Napisano 24 lipiec 2010 - 01:36

Nieciekawie wygląda kryptoreklama, zwłaszcza przyłapana:) Może się ona obrócić przeciwko reklamodawcy, który skoro skoro zdobywa się na takie kroki to albo nie ma jeszcze zupełnie wyrobionej marki albo wręcz musi coś zatuszować. Domysły zawsze rodzą się w głowach klienta....
Ot takie zboczenie zawodowe;)
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   madziarka 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 1
  • Rejestracja 15-sierpień 10

Napisano 15 sierpień 2010 - 07:07

Miałam Okazję się bawić w tej sali jako gość i powiem Wam jestem zachwycona na tyle że zamierzam sama tam zrobić wesele. Obsługa świetna, w łazienkach czyściutko o każdej porze, jedzenie super,wystrój: elegancja z dobrym smakiem. Najładniejsza sala na jakiej byłam
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Artur 

• Tuż przed weselem
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 208

Napisano 15 sierpień 2010 - 10:56

I znów pierwszy post na forum i wychwalanie:) Zanim zaczniesz pisać opinie (czy to negatywne czy pozytywne) na jakimkolwiek forum, napisz coś o sobie a przynajmniej się przedstaw. Takie jednopostowe konta są usuwane co jakiś czas.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   prettywoman00 

• Tuż przed weselem
  • Wyświetl galerię
  • Grupa PM2
  • Postów 108
  • Rejestracja 02-sierpień 10

Napisano 16 sierpień 2010 - 09:26

ja nie znam tej sali,ale co do plotek to wierz mi Artur,że ludzie robią to z zazdrości bo sami nie mieli tam żadnej imprezy (a pewnie by chcieli) i teraz rozpuszczają ploty. Znam to z własnego doświadczenia. O "naszej" sali to się taaaaak nasłuchałam,że aż mnie ciarki przeszły,ale to było właśnie z ust osób,które nie miały okazji tam czegoś organizować. Natomiast jeśli rozmawiam z ludźmi,którzy mieli tam wesele czy coś innego to są bardzo zadowoleni i polecają serdecznie ten lokal;) Fakt,że sama też poszłam podobnie jak Ty na przeszpiegi,a mianowicie spędziliśmy tam sylwestra i na prawdę mi się podobało;)
Dołączona grafika
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Nathalie 

• Zaczyna przygotowania
  • PipPip
  • Grupa PM2
  • Postów 16
  • Rejestracja 27-sierpień 10

Napisano 27 sierpień 2010 - 12:31

Czy ktoś może wie, czy ten dom weselny ma jakąs strone internetową, galerie zdjęć, gdzie mozna by zerknąć jak sala wyglada?
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Dominika 

• Pani moderator
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Moderator
  • Postów 40

Napisano 27 sierpień 2010 - 08:42

Tak, przez przypadek zauważyłam, że nasza sala weselna ma już swoją stronę internetową:www.domweselnysalwin.pl
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Nathalie 

• Zaczyna przygotowania
  • PipPip
  • Grupa PM2
  • Postów 16

Napisano 31 sierpień 2010 - 09:21

Bardzo dziękuję:)

Czy ktoś może wie, jak wyglądają tam przyjęcia od strony gastronomii?
Sala prezentuje się bardzo ładnie, niestety nie byłam tam jeszcze jako gość i nie wiem czego się spodziewać.
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Artur 

• Tuż przed weselem
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 208

Napisano 31 sierpień 2010 - 12:59

Gastronomicznie to dużo zależy od młodych i tego jakie menu sobie ustalą ale ogólnie jedzenie jest podobno bardzo dobre. Wczoraj spotkałem parę, która opowiadała jak było na weselu w Salwinie (bawili się jako goście). Oni niestety nie byli zachwyceni ale to ze względu na to, że goście "zniknęli" na tej sali. Stwierdzili, że jest za duża. Byli na weselu na 250 osób. U nas na całe szczęście będzie coś koło 150 osób i będziemy się bawić na jednej sali, więc może takiego złudzenia pustki nie będzie.
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Nathalie 

• Zaczyna przygotowania
  • PipPip
  • Grupa PM2
  • Postów 16

Napisano 02 wrzesień 2010 - 04:06

Jeszcze a propo przyjęcia na sali Salwin.

Jak układa sie współpraca z państwem Salwin?
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   gatopreto 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 2
  • Rejestracja 10-wrzesień 10

Napisano 10 wrzesień 2010 - 09:45

Moi drodzy!
Ja w maju tego roku z mężem mieliśmy wesele na ponad 200 osób oczywiście w Salwinie. Nasłuchałam się plotek o złym jedzeniu, o płatnym prakingu o podwyżkach itp.
Ale muszę przyznać że tak jak maja napisane na stronie to było wesele moich marzeń! Chyba nawet sie tego nie spodziewałam choć to nie wyłącznie ich zasługa bo i zespołu i gości którzy się świetnie bawili. Jedzenie było bardzo dobre wszystkim smakowoało bo i ładnie udekorowane, choć troche kelnerki niedawały sobie rady (nie nadążały)bo były ze dwie nowe. Stołem wiejskim byli wszyscy zachwyceni bo naprawdę jest nie porównywalny z tymi w okolicy. A co do opłaty nie powiem było wszystko jak w umowie choć nawet końcówki nie opuściła pani Salwinowa. No i niestety miłego wrażenia ta kobieta nie robi jak dla mnie troche psuje sama wizerunek tego domu weselnego bo już spotkałam sie z podobna opinia. Ale co tu dużo można wymagać. Jak dla mnie świetne są ich córka z nimi nie było żadnych problemów i super zorganizowane, chyba lepiej dałyby sobie rade:) Tak nie oszukując najlepszy dom weselny w okolicy!
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   gatopreto 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 2
  • Rejestracja 10-wrzesień 10

Napisano 10 wrzesień 2010 - 09:48

A i jeszcze sprawdzcie dokładnie ile naczyń kto stłukł bo i te co kelnerka zwali też wam policzą i uważajcie też z gośćmi lepiej miej miejsc zarezerwować niz płacić za puste a i tak dostawke zrobić muszą.
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   iloncia08 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 1
  • Rejestracja 02-październik 10

Napisano 02 październik 2010 - 08:00

A moze mi ktos dac jakis kontakt tam? Bede wdzieczna
0

Opcje tematu:

• (2 stron)