Chciałabym, chyba tak jak wszyscy, żeby nasze wesele było magiczne, wiec szukam prawdziwych specjalistów. Proszę podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.
Umówiliśmy się na spotkanie z tą firmą http://www.floraldeco.pl/
Strona 1 z 1
firmy dekoratorskie warte polecenia
Napisano 06 grudzień 2010 - 09:16
Fajne mają te realizacje. Zamówiliście ich? Jedyne co mi się nie podoba to jak na krzesłach jest obwiązywane kolorowymi tiulami, te takie kokardy. Wolę jeśli są po prostu białe pokrowce. Fajny motyw jest zielony, taki świeży lekki. Chociaż ostatnio byłam na weselu kuzynki, robiła takie nie duże wesele bo na około 50-60 osób, nie wiem ile dokładnie i miała motyw fioletowy i czerwony. Co prawda tak dość delikatnie, ale podobało mi się. Tylko z tego co wiem to oni nie wynajmowali żadnej firmy dekoratorskiej tylko Hotel Alexandra w Pobiedziskach w którym robili wesele przygotował im dekorację. Czasami warto samemu coś pogłówkować bo firmom dekoratorskim można niezłą kasę zapłacić.... Poniżej fotka sprzed imprezki
Załączone pliki
-
img 111.jpg (191,36 KB)
Ilość pobrań: 3
Napisano 06 grudzień 2010 - 10:25
tak zdecydowaliśmy się na floraldeco 
babeczka jest otwarta na pomysły i na prawdę potrafi doradzić
po weselu wkleję foteczki
babeczka jest otwarta na pomysły i na prawdę potrafi doradzić
po weselu wkleję foteczki
Napisano 10 luty 2011 - 03:37
Szukam informacji nt. firmy Inspirujące Dekoracje - www.inspirujace-dekoracje.pl. Wstępnie właśnie ta firma ma zająć się dekorowaniem zarówno kościoła, jak i wesela. Podobają mi się ich dekoracje, jednak nie wiem czy to dobry wybór. Tyle się mówi o problemach z tego typu firmami. Może ktoś coś słyszał o tej firmie.
Napisano 19 luty 2011 - 04:12
Ja gorąco polecam firmę GlamourDeco. Mają świetne pomysły na oryginalne dekorację i bardzo przystępne ceny. Nawet ostatnio zobaczyłam na ich stronie, że mają promocję dla wszystkich par, które mają wesele w tym roku, a -50% dla tych, które biorą ślub w terminie kwiecień-maj 2011
Gdyby ktoś szukał firmy dekoracyjnej z podkarpacia, to szczerze mogę polecić
Pozdrawiam
Opcje tematu:
Strona 1 z 1