Forum Ślubne ABC - Ślub i wesele: Kamerzysta weselny warty polecenia - Forum Ślubne ABC - Ślub i wesele

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
  • Chąc odpowiedzieć w temacie musisz się zarejestrować / zalogować

Kamerzysta weselny warty polecenia

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Artur 

• Tuż przed weselem
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 208
  • Rejestracja 18-czerwiec 10

Napisano 31 sierpień 2010 - 12:12

W temacie "Czy wynająć kamerzystę weselnego" zrobiło się za tłoczno a pojawiło się kilka ciekawych firm, które zajmują się wideo reportażem weselnym i których warto polecić. Aby przyszłym forumowiczom łatwiej było te firmy odnaleźć postanowiłem stworzyć nowy temat i wypisać w nich polecanych "kamerzystów".
Nam nasz fotograf polecił Pawła Jankowskiego z HQStudio - www.hqstudio.pl
Sprawdziłem i jestem w szoku. Stosunek jakości do ceny według mnie wyjątkowo wysoki. Widać pomysłowość przy montowaniu materiału. Niestety cały przyszły rok podobno zajęty. Mój termin na pewno:/

Ale do rzeczy, żeby i tego tematu nie zaśmiecić.

Oto lista polecanych "kamerzystów" weselnych (kolejność przypadkowa):

- Paweł Jankowski HQStudio - www.hqstudio.pl
- MP Studios - www.mpstudios.pl
- Studio Multimedialne Machej - www.machej.pl
- Bergman Studio - www.bergman-studio.com

Wypisujcie w temacie poniżej kolejne firmy. Tylko napiszcie na jakiej podstawie je polecacie. Nie chciałbym tutaj kryptoreklam bo i tak wylądują one w koszu. Ja za każdym razem będę edytował listę, żeby było jak najbardziej czytelnie dla pokoleń :)
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   malynkaa 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 2
  • Rejestracja 15-październik 10

Napisano 15 październik 2010 - 12:10

Właśnie jeżeli chodzi o HQ Studio mam do zaoferowania wolny termin na 4 czerwca 2011.
Panów zamówiłam na swój ślub, ale niestety sytuacja życiowa tak się pokomplikowała, że wydarzenie musiałam odwołać.
Ale warto ich polecić!! Długo szukałam żeby ich znaleźć i przejrzałam mnóstwo ofert , są na prawdę rewelacyjni :))

Efekty pracy można zobaczyć na www.hqstudio.pl

Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 728 99 71 99 lub e-mail mjezak@o2.pl

Pozdrawiam serdecznie,
Marlen
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   natia_81 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 1
  • Rejestracja 18-październik 10

Napisano 18 październik 2010 - 09:36

Hej, właśnie poszukuję idealnego filmowca na ślub i ciężko, bo ceny zawrotne. Nie mniej najciekawsi cały czas:
mpstudios.pl
bergman-studio.com
machej.pl
dabstudio.com.pl
e-motionfilms.pl

Terminy u większości pozajmowane :( Jeszcze czekam na odp. dabstudio i e-motionfilms bo sa nowi i być moze sie uda :D
Naprawde wszystkie ich filmy warte zobaczenia :)Polecam
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   malynkaa 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 2
  • Rejestracja 15-październik 10

Napisano 20 październik 2010 - 10:24

a na kiedy macie termin??
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   michał 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 7
  • Rejestracja 12-sierpień 10

Napisano 24 październik 2010 - 11:54

Arturze,wszystkie autoreklamy miały być usuwane :angry: natia_81 to osoba próbująca w wyjątkowo wredny i wyszukany sposób zareklamować nową firemkę.Wystarczy poczytać inne fora ślubne i nie tylko
http://videodslr.pl/...by-t149-60.html
Filmy zresztą cienkie jak d... węża :lol:
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Erill 

• Ekspert weselny
  • Wyświetl galerię
  • Grupa PM2
  • Postów 235
  • Rejestracja 30-czerwiec 10
  • LocationMiasto Spotkań

Napisano 25 październik 2010 - 05:12

Nie wiem gdzie sie dopatrzyles wrednosci i wyszukanosci w poscie natia_81. Co wiecej Twoja nadreakcja na jeden jej wpis jest troche zastanawiajaca szczerze mowiac. A juz komentarz w temacie ktory ma polecac kamerzystow nie zas ich oceniac jest mocno nie na miejscu. Jesli czujesz wielka potrzebe po jechaniu po cudzej pracy załóż do tego osoby watek.
"Langusta żywi się wyłącznie owocami morza... lecz gdyby mogła.. jadłaby dżem.."

Llire czyli kobiece spojrzenie na film ślubny
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   michał 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 7

Napisano 25 październik 2010 - 11:19

Wyświetl postUżytkownik Erill dnia 25 październik 2010 - 05:12 napisał

Nie wiem gdzie sie dopatrzyles wrednosci i wyszukanosci w poscie natia_81. Co wiecej Twoja nadreakcja na jeden jej wpis jest troche zastanawiajaca szczerze mowiac. A juz komentarz w temacie ktory ma polecac kamerzystow nie zas ich oceniac jest mocno nie na miejscu. Jesli czujesz wielka potrzebe po jechaniu po cudzej pracy załóż do tego osoby watek.

Nie rozumiesz,to wytłumaczę-natia_81 to przedstawiciel firmy dabstudio podałem linka do wątku gdzie został zdemaskowany,tam też są odnośniki do dyskusji na innych forach .Ten ktoś podstępnie wymienia swoją firemkę wśód kilku firm,do których nigdy nie doskoczy i śmie równać swoje wypociny do ich produkcji.Co w takim razie jest nie na miejscu?
To stary wredny sposób reklamowania,podobno zabroniony w tym wątku.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Erill 

• Ekspert weselny
  • Wyświetl galerię
  • Grupa PM2
  • Postów 235
  • LocationMiasto Spotkań

Napisano 26 październik 2010 - 09:22

Wiesz co stary.. ale ja mam oczy, ja umiem myslec, ja mam porownanie i podejrzewam, ze ogromna wiekszosc ludzi na forach podobnie. Serio uwazasz, ze sami nie umiemy wyciagac wnioskow ze az musisz nimi w taki sposob bic po oczach. reklama tego czlowieka jest mniej napastliwa niz Twoj ton wypowiedzi zauwaz i dlatego zwrocilam uwage Tobie. Na temat jakosci pf ktore ow czlowiek przedstawil tuz przy najlepszych w tym kraju swiadczy tylko o jego braku wyobrazi i strzelaniu sobie gola we wlasna bramke ;)
Poza tym wystarczylo napisac od razu do admina o usuniecie ;))
"Langusta żywi się wyłącznie owocami morza... lecz gdyby mogła.. jadłaby dżem.."

0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   michał 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 7

Napisano 26 październik 2010 - 10:33

Czekałem,admin nie usunął to napisałem.Z tymi oczami,o których piszesz w naszym społeczeństwie jest różnie.A ja nie znoszę paproków i naciągaczy.Zanim coś jeszcze napiszę-czy link do kobiecego spojrzenia na film to Twoje prace?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Erill 

• Ekspert weselny
  • Wyświetl galerię
  • Grupa PM2
  • Postów 235
  • LocationMiasto Spotkań

Napisano 26 październik 2010 - 04:44

Ja tez ale tez potrafie wyciagnac sobie wnioski.
Tak, link jest do moich prac. I od razu Cie uprzedze, ze ustalilam z Arturem, ze moge miec go w stopce ;)

0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   mich73 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 2
  • Rejestracja 07-luty 11

Napisano 07 luty 2011 - 05:58

0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   monia5151 

• Tuż po zaręczynach
  • Pip
  • Grupa PM1
  • Postów 4
  • Rejestracja 20-maj 11

Napisano 20 maj 2011 - 06:28

no więc, ja filmu ślubnego nie miałam, ale moja koleżanka robiła sobie w firmie fotoartfilm.pl
Ona była baardzo zadowolona i jak zobaczyłam filmik to troche żałowałem że tez sobie nie zrobiłam, no ale było minęło.
0

Opcje tematu:

Strona 1 z 1