Witam wszystkich,
Zainteresowałam się Klubem Galop z Zielonce koło Warszawy jako potencjalnym miejscem na przyjecie weselne i jestem ciekawa Waszych opinii.
Czy ktoś był tam lub organizował przyjęcie?
Strona 1 z 1
Klub Galop - Opinie
Napisano 30 sierpień 2010 - 11:40
Miałem okazję dwa razy grać tam na weselu. Raz na tej największej sali, raz na najmniejszej (z tego co się orientuję to jest ich tam kilka). Bardzo fajne sale, utrzymane w stylu staropolskim. Z tego co się orientuję to menu są bardzo różne (przynajmniej bardzo różniły się na tych dwóch weselach) ale zarówno jedne jak i drugie było smaczne. Tylko podczas wesela na dużej sali miałem przyjemność poznać Panią Menedżer (tak wywnioskowałem) i wydaje się bardzo sympatyczna i profesjonalna.
Ja mogę ten kompleks polecić i od razu piszę, że to obiektywna opinia:) Mimo tego, że tam grałem, nie mam z nimi żadnych układów. W przyszłym sezonie też chyba mam jakieś przyjęcie w tej sali.
Ja mogę ten kompleks polecić i od razu piszę, że to obiektywna opinia:) Mimo tego, że tam grałem, nie mam z nimi żadnych układów. W przyszłym sezonie też chyba mam jakieś przyjęcie w tej sali.
Napisano 09 luty 2011 - 03:01
Witam,
Podpinając się pod temat czytałem sporo pozytywnych opinii na temat tego klubu i sam tam byłem i zarezerwowałem wstępnie salę rycerską i mam pytanie dotyczące tej sali. Bo jest ona dość specyficzna, ma taki swój "ciężki" klimat, dlatego moje pytanie op jakość zdjęć i filmów z tej sali? Czy osoby co miały tam wesela, imprezy mogłyby się wypowiedzieć czy nie za ciemno bylo..do zdjęć, filmu (jak wam wyszły) i do zabawy? Bo z tego co nam mówiła organizatorka to chcą w dalszej cześci używać świeczników na stołach a tak okien brak...
Dzięki wielkie za szybkie odpowiedzi bo termin mam do Poniedziałku na potwierdzenia a rozważam jeszcze Willę Zagórze koło Sulejówka.
Podpinając się pod temat czytałem sporo pozytywnych opinii na temat tego klubu i sam tam byłem i zarezerwowałem wstępnie salę rycerską i mam pytanie dotyczące tej sali. Bo jest ona dość specyficzna, ma taki swój "ciężki" klimat, dlatego moje pytanie op jakość zdjęć i filmów z tej sali? Czy osoby co miały tam wesela, imprezy mogłyby się wypowiedzieć czy nie za ciemno bylo..do zdjęć, filmu (jak wam wyszły) i do zabawy? Bo z tego co nam mówiła organizatorka to chcą w dalszej cześci używać świeczników na stołach a tak okien brak...
Dzięki wielkie za szybkie odpowiedzi bo termin mam do Poniedziałku na potwierdzenia a rozważam jeszcze Willę Zagórze koło Sulejówka.
Napisano 21 luty 2011 - 02:28
Ja zdecydowałam się na Galop, bardzo mi sie tam podoba chociaż jest dość drogo.
Czy może ktoś ma jakies nowe wieści a propo przyjęć w Galopie?
Czy może ktoś ma jakies nowe wieści a propo przyjęć w Galopie?
Napisano 08 marzec 2011 - 03:13
Witam serdecznie.
Moje wesele odbyło się w klubie Galop w Zielonce. Zależało nam na ładnej, dużej sali z klimatem.
Na Sali jest piękny, podświetlany parkiet.
Dodatkową zaletą jest bardzo duży i wspaniale utrzymany ogród, w którym młodzi mogą sobie robić zdjęcia.
Jedzenie: pyszne, duże porcje i pięknie podane.
Obsługa: Super.
Naprawdę gorąco polecam! Wszystko było dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliśmy. Świetna organizacja.
Mieliśmy prawie 200 gości. Na stołach stały świece.
Na Sali znajduje się też ładna scena dla zespołu.
Dodatkowo oprócz dań zawartych w cenie domówiliśmy stół wiejski i grecki. Goście chwalili. Wzięliśmy też dużą fontannę czekolady z owocami, super .
Tort był bardzo smaczny.
Po weselu obsługa zapakowała nam jedzonko, które zostało.
Jedynym minusem była orkiestra, którą niestety sami wybraliśmy.
Bardzo polecam tę salę .
Moje wesele odbyło się w klubie Galop w Zielonce. Zależało nam na ładnej, dużej sali z klimatem.
Na Sali jest piękny, podświetlany parkiet.
Dodatkową zaletą jest bardzo duży i wspaniale utrzymany ogród, w którym młodzi mogą sobie robić zdjęcia.
Jedzenie: pyszne, duże porcje i pięknie podane.
Obsługa: Super.
Naprawdę gorąco polecam! Wszystko było dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliśmy. Świetna organizacja.
Mieliśmy prawie 200 gości. Na stołach stały świece.
Na Sali znajduje się też ładna scena dla zespołu.
Dodatkowo oprócz dań zawartych w cenie domówiliśmy stół wiejski i grecki. Goście chwalili. Wzięliśmy też dużą fontannę czekolady z owocami, super .
Tort był bardzo smaczny.
Po weselu obsługa zapakowała nam jedzonko, które zostało.
Jedynym minusem była orkiestra, którą niestety sami wybraliśmy.
Bardzo polecam tę salę .
Napisano 04 styczeń 2012 - 06:15
A może ktoś ma jakieś opinie po ubiegłym sezonie? czy coś si zmieniło czy jednak poziom ten sam.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1